Om Sinding snaps

Sinding snaps drives af det gode håndværk og årstidernes levende sæsoner.

Vi laver snaps med fokus på naturen og årstidens diversitet. I størst muligt omfang bruger vi lokale råvarer og sanker fra Sydfyns skønne natur. Vores etik er at inspirere til råvarernes enorme diversitet og anvendelsesmuligheder. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og prioriterer oprindelse højt, derfor har bæredygtighed stor betydning i vores valg af råvarer og samarbejdspartnere. Vi har stor respekt for vores håndværk og arbejder dagligt på at skabe snaps, som via stærke smagsgivere og nytænkning kan inspirere, forundre og glæde vores kunder.


Jannik Sinding er stifteren og manden bag Sinding snaps. Jannik har i mange år arbejdet som uddannet kok og han startede sin kokkeuddannelse på Hotel- & Restaurantskolen i 2003. Han har stået i lære, på det anerkendte Hotel Christiansminde i Svendborg.

Efter en årrække i både udlandet samt det københavnske, lokkede det idylliske liv på Sydfyn ham ud på nye eventyr som snapsemager.



Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend